Vårda ditt utseende

Att det finns ett tydligt “mansideal” nu för tiden verkar det råda lite olika åsikter om. Men faktum är att det finns en hel del män och kvinnor där ute som har en åsikt om hur män ska se ut och bete sig. Det är alltså inte bara kvinnorna som verkar lida av dessa vanligt förekommande påtryckningar, utan även många män.

Saker som hårväxt, kläder och hudvård är något som allt fler män tvingas ta ställning till varje dag. Något som ju för nästan alla kvinnor är en självklarhet och helt enkelt har lärt sig att leva med. Men nu måste även männen oroa sig över saker som tunnhårighet och hur det årliga förfallet kan komma att påverka deras utsende. Och handen på hjärtat, det här med utseende har ju onekligen blivit allt mer påtagligt för varje årtioende som har passerat.

Vi kan alltså alla vara överens om att håravfall på män är något som accepteras i allt mindre grader. Det är helt enkelt inte okej att glida runt med flint på stan, i alla fall inte om man kan göra något åt. Något som man alltså faktiskt kan göra i dagens samhälle. Det finns en hel del bra tekniker och behandlingar att ta sig an, men då gäller det alltså att man inser vikten av att faktiskt ta hand om sitt utseende.