Spadagar – nya trenden för män

Det är inte bara kvinnor som vill unna sig en hemmaspadag ibland. I dagens stressade samhälle är det även skönt för männen att stanna hemma någon dag då och då och bara ta hand om sig själva. Vad är då det första han behöver när han vill skämma bort sig själv? En skön morgonrock och en underbar atmosfär!

morgonrockHar du aldrig tidigare gjort en spadag tidigare kan det vara svårt att veta var du ska börja. En morgonrock från https://www.nolhagahem.se/sv/tag/morgonrock-herr kan vara en bra produkt att börja med, den kan du enkelt glida in i och bara koppla av i. Sedan kan du ta fram grooming-produkter avsedda för män, tappa upp ett skönt bad åt dig och se till att du har nagelsax, filar och härliga produkter att gnida in kropp och knopp med.

Bra produkter för hemmaspa

Om du har en flickvän som ibland brukar unna sig spadagar med tjejgänget kanske du redan har fått lite information om bra produkter att använda. Rituals har exempelvis serier som även många män uppskattar, både i doftsyfte och med välvårdande resultat i ansikte och på kropp. En man har en grövre hud i ansiktet och när han rakar sig kan han lätt få små skärsår i huden. En bra produkt reparerar och stimulerar och är perfekt för en härlig spadag.

Se till att ha lugn och ro

Bor du ensam är det inga problem att finna lugn när du kör en spadag hemma, men om du bor tillsammans med någon kan det vara skönt att ta hand om dig när den andra personen är borta. I annat fall finns det mängder med platser dit du kan gå för att få professionell behandling och dessutom finna lite inspiration om du vill göra spadagar på egen hand senare.