Modebranschen välkomnar 3D-tekniken

Mode och skönhet är något som följer oss som en trogen vän, och  visst är det fantastiskt när man ser utvecklingen och att fler och fler väljer att visa upp sitt inre med sin stil. Nu är 3D-tekniken här och omfamnar catwalken för mer effekt som kommer förändra modeindustrin. 

Om man enbart säger att mode är ytligt så vandrar man runt i cirklar och inte har någon aning om vad det är man pratar om då mode handlar om så mycket känsla och personlighet. Man borde kunna vända på det och säga att mode är motsatsen till det ytliga. Med den nya 3D-tekniken tar modet, eller i alla fall showen en helt ny nivå. Enligt en artikel i dn.se så menar man att tekniken förändrar modeindustrin om man ser många olika möjligheter med denna teknik. Både det konstnärliga uttrycken blir annorlunda och nytt samt hur vi kommer att handla kläder i framtiden. Enligt en artikel i Aftonbladet kommer 3D-skrivaren snart att finnas i varje persons hem och visa bilmodeller görs . Tar man Textilhögskolan i Borås har de redan där fått in tekniken på schemat.

Utlopp för vår personlighet

10246964-3d-made-of-digital-screens-in-blueMode är inte enbart det som syns. Nu när vi lever i ett allt mer stressat samhälle där vi hela tiden måste prestera på topp är det a och o att känna oss trygga i oss själva och inte tappa bort oss. Att då vara sig själv och låta ens stil lyfta en är otroligt viktigt. Det ger oss utlopp för vår personlighet och att underklädesmärket http://www.williejohn.se/ finns visar på vikten att känna oss snygga både inifrån och ut. För visst är det härligare att vandra omkring och känna sig som sitt bästa jag rakt igenom. Genom att vara oss själva inifrån och ut blir vi mer säkra, 3D-teknik eller inte. Snart kommer vi väl ha avatarer som vandrar omkring på gatorna medan vi själva sitter hemma framför en skärm.