Därför gör män skönhetsbehandlingar med fillers

Många män är måna om utseendet och väljer därför att göra fillers i allt större utsträckning. Det är både äldre och yngre män som gör fillersbehandlingar. Män vill likt kvinnor reducera ålderstecken och se bättre ut.

Det är lätt att associera fillers som en skönhetsbehandling som endast kvinnor gör, men det många inte känner till är att även män gör sådana skönhetsbehandlingar. Tiderna förändras och antalet män som också gör fillers har ökat i antal de senaste åren. Om du är intresserad av att göra fillers kan du gå in på https://www.lifetimeclinic.se/behandlingar/ansikte-kontur/filler och läsa mer. Det är en seriös klinik som är certifierad för estetisk injicering. Det viktiga när du ska testa fillers är att du bokar tid hos en trovärdig klinik med legitimerad personal för att inte riskera att bli lurad.

“Man har ett stort ansvar själv.” Läs mer här

Välj en klinik med legitimerad personal

Det är endast legitimerad och utbildad personal som enligt lag får göra fillers och andra injektioner. Även om det finns en lag är det viktigt att ta ett stort egenansvar och kolla upp kliniken som du väljer att göra en behandling hos, det är för din egen säkerhets skull. Det beror på att det har förekommit mycket fusk på marknaden även sedan lagen skärptes.

Män vill förbättra utseendet

Det är möjligt att förstärka ansiktskonturerna med fillers, göra läpparna fylligare och bli av med diverse rynkor. Det är även möjligt att markera kindbenen. Med fillers får du ett omedelbart resultat. Män gör ofta fillers för att fylla ut rynkor och fördela volymer i ansiktet på ett jämnare sätt.