Manlig skönhetsindustri med potential

Skönhetsindustrin är en bransch som växer enormt och speciellt den manliga. Allt fler män känner behov av att ta hand om sitt yttre och frigöra sig från de tunga bojor de släpat på om att vara ovårdad och obrydd.

Kliniker som http://narvaderma.se/ märker att det kommer in fler män och att det nu börjar bli okej att ta hand om sig. Detta borde vara en självklarhet, lika självklart som att kvinnor ska ha lika mycket lön och få samma respekt som en man. Då vi går mot ett samhälle med mer jämställda löner och där män nu även börjar känna att det är okej att visa känslor och ta hand om sig går vi mot ljusare tider. I svd.se går det att läsa att just skönhetsindustrin för män är en industri som blomstrar och kommer med största sannolikhet att blomstra ännu mer.

“Här anses det finna s enorm potential – eftersom statistiken tyder på att 75 procent av männen från 18 år och uppåt inte använder hudkräm. Eller rättare, inte köper kanske, för en del av dem smörjer nog in sig med fruns/flickvännens krämer.”

Kassako

träningEn riktig kassako är vad skönhetsbranschen är och då vi lever i ett allt mer hetsigt samhälle blir det allt viktigare att snabbt visa upp oss från vår bästa sida. I en artikel på sverigesradio.se går det att följa med på en resa i stilens tecken och den manliga fåfängan som ger olika infallsvinklar. man kan även i Expressen läsa allt om den manliga fåfängan, och bara genom att publicera dessa artiklar och ge det spridning så blir det mer accepterat och bidra till ett vackrare samhälle där man får ta hand om sig oavsett om man är kvinna eller man. Nu är det bara för kvinnorna att inta toppositionerna.